Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!Akcija
SUPER AKTIVNI PAKET: Bio Reishi Mix ACTIVE (PRAH, 150g) & Bio CORDYCEPS (PRAH, 150g)
 • Bio
 • Vegan

SUPER AKTIVNI PAKET: Bio Reishi Mix ACTIVE (PRAH, 150g) & Bio CORDYCEPS (PRAH, 150g)

ZA SUPER AKTIVNO POMLAD

50,80 €

42,20 €

 • 100% slovenski proizvod,
 • prijazno do živali in okolja
 • ekološko & vegansko
 • ne vsebuje glutena

ZAKAJ IZBRATI SUPER AKTIVNI PAKET?

BIO REISHI MIX ACTIVE

 • obnavlja in vrača energijo,
 • pomaga pri mentalnih in fizičnih naporih,
 • uravnovesi telesne funkcije

BIO CORDYCEPS

 • poskrbi za več energije
 • povečuje psihično in fizično vzdržljivost
 • pomaga pri stresu
 • krepi imunski sistem
 • zavira staranje


Našemu ACTIVE MIX-u smo dodali izdelek BIO CORDYCEPS, ki se odlično znajde kot pomočnik pri novih izzivih in mu bo v podporo za še boljše rezultate!

Preberi več

Na zalogi

BIO REISHI MIX ACTIVE


Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Reishi Mix Active to naše glavno vodilo. Gobe v mešanici Reishi Mix Active so tako izključno 
slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Reishi Mix Active je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa ima tudi veganski certifikat, s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks.

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti. Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge. Omenjeni zdravilni učinki so postali po svetu tako zelo znani, da se v zadnjem času medicinske gobe vse pogosteje najdejo tudi v evropskih in ameriških omaricah z zdravili, o tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina, pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

Medicinske gobe, ki jih vsebuje mešanica Reishi Mix Active vključuje Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka), za katere je bilo v kliničnih študijah dokazano, da obnavljajo in vračajo energijo,  pomagajo pri mentalnih in fizičnih naporih, uravnovesijo telesne funkcije in krepijo imunski sistem.

BIO CORDYCEPS:

Starodavna skrivnost legendarne tibetanske gobe Cordyceps povečuje raven energije, veča kondicijo in preprečuje procese staranja! Cordyceps povečuje prenos kisika v celice (do 30%) in s tem povečuje fizično in psihično vzdržljivost. Primerno je za aktivne ljudi, za športnike ali tiste, ki so kronično utrujeni. Poskrbi za več energije, poveča fizično in psihično vzdržljivost, zavira staranje, krepi imunski sistem in deluje proti stresu.

Prehransko dopolnilo iz medicinske gobe Cordicepspridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom.

Uporaba medicinskih gob je varna, pri občutljivih posameznikih se lahko občasno pojavijo blage prebavne težave ali kožne reakcije, ki pa običajno izginejo že po nekaj dnevih uživanja.

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Pakiranje: 2 x 150 g prahu celotne gobe.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza [za vsak izdelek]

 • 1-2 žlički na dan [zj & zv]

Prah zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

BIO REISHI MIX ACTIVE: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

BIO CORDYCEPS: Coryceps (glavatec)

Loading...