Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!BIO REISHI MIX ONCA (KAPSULE, 180 KOM)

BIO REISHI MIX ONCA (KAPSULE, 180 KOM)

ZA PODPORO PO DOLGOTRAJNEM ZDRAVLJENJU

29,90 €

Uživanje medicinskih gob Bio Reishi Mix Onca priporočamo pri okrevanju po daljšem zdravljenju. Mešanica:

  • pomaga pri okrevanju po dolgotrajnem zdravljenju, 
  • pri krepitvi imunskega sistema,
  • in pri obnavljanju imunskega sistema.

ZAKAJ IZBRATI MEDICINSKE GOBE INLIFE CREATIONS?

Naša prehranska dopolnila iz medicinskih gob Inlife Creations so 100% slovenskega izvora in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se z ekološkim certifikatom in certifikatom, da niso testirani na živalih in ne vsebujejo glutena.

 

Preberi več

Na zalogi

Prehransko dopolnilo Bio Reishi Mix Onca je mešanica štirih visokokakovostnih in edinstvenih medicinskih gob, ki s širokim spektrom delovanja pomaga krepiti vaš imunski sistem ter pripomore k učinkovitosti njegovega delovanja, ob enem pa ga tudi obnavlja. Prehransko dopolnilo Bio Reishi Mix Onca sestavljajo: Trametes versicolor (pisana ploskocevka), Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Medicinske gobe v prehranskem dopolnilu so pridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom. 

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1500 kg

Pakiranje: 180 kapsul – Kapsula vsebuje 0,5 mg mešanice medicinskih gob.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 6-9 kapsul na dan.
  • Preventivna uporaba: 3-6 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Cordiceps (glavatec), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar),Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).
Loading...