Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!Akcija
DETOX PAKET: Bio Reishi Mix DETOX (PRAH, 150g) & Bio Reishi Mix IMMUNO (PRAH, 150g)
 • Bio
 • Vegan

DETOX PAKET: Bio Reishi Mix DETOX (PRAH, 150g) & Bio Reishi Mix IMMUNO (PRAH, 150g)

ZA SPOMLADANSKO RAZSTRUPLJANJE

50,80 €

42,20 €

 • 100% slovenski proizvod,
 • prijazno do živali in okolja
 • ekološko & vegansko
 • ne vsebuje glutena

ZAKAJ IZBRATI DETOX PAKET?

BIO REISHI MIX DETOX

 • razstruplja organizem,
 • čisti jetra in izboljšuje jetrno funkcijo,
 • v prebavilih deluje kot »metla« in jih čisti,
 • nase veže strupe v prebavilih,
 • izboljšuje jetrne in ledvične funkcije.

BIO REISHI MIX IMMUNO PA

 • pomaga pri krepitvi imunskega sistema,
 • pripomore k učinkovitosti delovanja imunskega sistema
 • pomaga urejati vse fizične funkcije,

Dober imunski sistem je ključnega pomena za dobro počutje, zato smo našemu DETOX MIX-u dodali še IMMUNO MIX, ki mu bo v podporo za še boljše rezultate!

Preberi več

Na zalogi

BIO REISHI MIX DETOX:

Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Reishi Mix Detox to naše glavno vodilo. Gobe v mešanici Reishi Mix Detox so tako izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Reishi Mix Detox je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa ima tudi veganski certifikat, s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks.

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti. Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge. Omenjeni zdravilni učinki so postali po svetu tako zelo znani, da se v zadnjem času medicinske gobe vse pogosteje najdejo tudi v evropskih in ameriških omaricah z zdravili, o tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina, pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

Medicinske gobe, ki jih vsebuje mešanica Reishi Mix Detox vključuje Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka), za katere je bilo v kliničnih študijah dokazano, da so učinkovite pri razstrupljanju organizma, pomagajo pri čiščenju jeter in krepijo ledvično in jetrno funkcijo.

BIO REISHI MIX IMMUNO:

Prehransko dopolnilo Bio reishi mix immuno je mešanica osmih edinstvenih medicinskih gob, ki s širokim spektrom delovanja pomaga krepiti vaš imunski sistem ter pripomore k učinkovitosti njegovega delovanja. Medicinske gobe v prehranskem dopolnilu so pridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom. Prehransko dopolnilo Imuno Mix sestavlja visoko kakovostna mešanica osmih zdravilnih gob: Cordiceps (glavatec), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar),Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1500 kg

Pakiranje: 2 x 150 g prahu.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pakiranje: 150G

Priporočena dnevna doza [za vsak izdelek]

 • 1-2 žlički na dan [zj & zv]

Prah zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

BIO REISHI MIX DETOX: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

BIO REISHI MIX IMMUNO: Cordiceps (glavatec), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar),Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Loading...