Bodite obveščeni


V slogi je moč

Naša zgodba je plod sodelovanja dveh vodilnih strokovnjakov na področju zdrave prehrane, podjetij Spletna Fuzija in InLife Creations. Medtem ko prvo slovi kot uveljavljen spletni prodajalec raznovrstnih izdelkov za izboljšanje kakovosti življenja ter se lahko pohvali z več nagradami za Spletnega prodajalca leta, se lahko drugo pohvali predvsem kot kakovostni proizvajalec medicinskih gob, ki si v slovenskem prostoru čedalje hitreje nabira celo vrsto privržencev.

Če v razmislek vzamemo ugled, ki spremlja obe podjetji in majhnost Slovenije, ni prav nikakršno presenečenje, da smo se prej, ko slej srečali in se ob tem odločili, da je združitev moči na poslovnem področju nekaj najboljšega kar lahko storimo ter se tako ponovno izkažemo na tistih področjih kjer najbolj blestimo.

Od začetka naše združitve moči se je vest o prodaji kakovostnih medicinskih gobic bliskovito razširila širom Slovenije, tako da lahko s ponosom povemo, da se v številnih domovih že uporablja za zdravljenje različnih zdravstvenih stanj, vključujoč težave s prebavo, slabim počutjem, telesno pripravljenostjo, alergijami in zaviranje nastanka rakavih celic, v prihodnje pa nameravamo poslovanje še razmahniti in si pot utreti v še več domov zadovoljnih strank.

Naši cilji

Verjamemo, da je kvaliteta in dokazana učinkovitost prehranskih dopolnil iz medicinskih gob ključnega pomena, zato prisegamo na surovine, ki prihajajo iz vrhunskih laboratorijev v Sloveniji in mešanice, ki so dokazano učinkovite ter plod znanja mednarodno priznanih strokovnjakov.

  • vrhunska kvaliteta surovin
  • certificirano naravno
  • živalim prijazno
  • dokazano učinkovito
  • 2000 let preverjeno
  • 100% slovenskega izvora

Prodajni kanali

Največja prednost združenega sodelovanja je prav v številnih prodajnih kanalih, ki smo jih s tem pridobili. Izdelke je tako moč najdi v fizičnih trgovinah, kot tudi v spletnih trgovinah in družbeno socialnih omrežjih.

Zdrave prodajalne
Športne prodajalne
Spletna prodaja
Prodaja preko socialnih omrežji
Loading...