Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!LOKALNO – EKOLOŠKO – PREVERJENO

jezero jasna kranjska gora

LOKALNO – EKOLOŠKO – PREVERJENO

Vse se je začelo pred več kot desetletjem, ko nas je življenje soočilo z svojo lastnost, na katero radi pozabimo – na minljivost. In ker smo vedeli, da lahko naše slovensko znanje združimo s tisočletnim znanjem azijskih kultur in tako pomagamo pri raziskavah in razvoju izdelkov, ki bodo pripomogli h krepitvi imunskega sistema in boju proti raku, smo to znanje združili v linijo izdelkov pod blagovno znamko INLIFE CREATIONS.

Tako je v Zgornjesavski dolini, v občini Kranjska Gora, zrasla proizvodnja ekoloških medicinskih gob, ki imajo neverjetne učinke na imunski sistem in tisočletno tradicijo pri uporabi ter spadajo pod najbolj raziskana in priljubljena prehranska dopolnila. Blagovna znamka INLIFE CREATIONS je sinonim za naravno, ekološko in slovensko linijo izdelkov, pri kateri je kvaliteta surovin in skrb za zdravje na prvem mestu.

Od začetka pa do danes se je vest o prodaji kakovostnih medicinskih gobic bliskovito razširila širom Slovenije, tako da lahko s ponosom povemo, da se v številnih domovih že uporablja za zdravljenje različnih zdravstvenih stanj, vključujoč težave s prebavo, slabim počutjem, telesno pripravljenostjo, alergijami in zaviranje nastanka rakavih celic, v prihodnje pa nameravamo poslovanje še razmahniti in si pot utreti v še več domov zadovoljnih strank.

Naši cilji

Verjamemo, da je kvaliteta in dokazana učinkovitost prehranskih dopolnil iz medicinskih gob ključnega pomena, zato prisegamo na surovine, ki prihajajo iz vrhunskih laboratorijev v Sloveniji in mešanice, ki so dokazano učinkovite ter plod znanja mednarodno priznanih strokovnjakov.

  • vrhunska kvaliteta surovin
  • certificirano ekološko
  • živalim prijazno
  • dokazano učinkovito
  • 2000 let preverjeno
  • 100% slovenskega izvora

Prodajni kanali

Največja prednost kvalitetnih surovin in prepoznavne blagovne znamke je prav v številnih prodajnih kanalih, ki smo jih zaradi tega pridobili. Izdelke je tako moč najdi v fizičnih trgovinah, kot tudi v spletnih trgovinah in družbeno socialnih omrežjih.

Zdrave prodajalne
Spletna prodaja
Prodaja preko socialnih omrežji
Loading...