Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!27. 05. 2024 napisal/aMartina In-life

V BOJ PROTI STARANJU Z GANODERMO LUCIDUM

Zdravilno gobo Ganodermo lucidum v tradicionalni vzhodnjaški medicini z dobrim razlogom imenujejo »goba nesmrtnosti«. S svojim delovanjem lahko ugodno vpliva na zaviranje procesov staranja in bolezni povezanih z njimi. Z njenim uživanjem si zagotovimo boljšo obrambno sposobnost telesa pri vsakodnevnih bojih s prostimi radikali.

Preberi vse
27. 05. 2024 napisal/aMartina In-life

Zaviranje staranja in anti age efekt Cordiceps militarisa

Cordyceps militaris, ki ga imenujejo tudi » eliksir za dolgo življenje« v Tiberu in na Kitajskem ter se v tradicionalni kitajski medicini uporablja že tisočletja, s svojimi antioksidativnimi lastnostmi deluje v boju proti staranju in zaščiti…

Preberi vse
27. 05. 2024 napisal/aMartina In-life

Z MEDICINSKIMI GOBAMI V BOJ PROTI ALERGIJAM

Pomlad je čas, ko se narava prebuja, a žal se hkrati z njo prebujajo tudi alergije, še posebej seneni nahod. Simptomi se kažejo kot smrkanje, kihanje, voden izcedek iz nosu, zamašen nos. A dobra novica je, da se proti simptomom alergij lahko učinkovito borimo z medicinskimi gobami, ki jih nadete v izdelku Organic Reishi Mix Alergo, slovenskega proizvajalca in distributerja InLife. Medicinske gobe preprečujejo in odpravljajo simptome alergij, krepijo imunski sistem, delujejo proti bakterijam in parazitom, zdravijo atopični dermatitis, lajšajo simptome astme, ter izboljšujejo jetrno in ledvično funkcijo.

Preberi vse
27. 05. 2024 napisal/aMartina In-life

Medicinske gobe: od zgodovinskih pripravkov do sodobne znanosti

Medicinske gobe so se v preteklosti uporabljale kot prvotna zdravila predvsem v Aziji, v zadnjih nekaj letih pa se je v Evropi in Združenih državah Amerike znatno razširila uporaba izvlečkov medicinskih gob, predvsem v obliki prehranskih dopolnil.

Preberi vse
27. 05. 2024 napisal/aMartina In-life

Vas zanima, kako lahko medicinske gobe preprečijo gripo?

Medicinske gobe, predvsem Ganoderma oz. Reishi goba in Cordiceps imajo močno delovanje proti virusom in so učinkovite tako pri zdravljenju gripe kot pri zdravljenju obolenj z herpes virusom.

Preberi vse

5 Item(s)

Loading...