Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!



19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

CORDYCEPS – več energije, manj stresa

Cordyceps je izredno redka gliva, ki raste v visokih predelih Tibeta in Nepala, ter je že tisočletja v tradicionalni medicini daljnega Vzhoda znana po svojih regenerativnih sposobnostih in pomlajevalnem učinku. S pospeševanjem prenosa kisika v celice…

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Grifola frondosa / Maitake – neverjetna moč narave

Maitake je japonski izraz za plesočo rožo, saj legenda iz antične Kitajske in Japonske pravi, da so tisti, ki so našli to gobo, plesali od veselja, ker so vedeli, da je njihova najdba vredna več kot…

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Medicinske gobe - enkratni čudež narave

Na Vzhodu je moč zdravilnih gob poznana že več tisočletij, v zadnjih 30 letih pa tudi številne znanstvene študije, izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, dokazujejo zdravilne učinkovine medicinskih oz. zdravilnih gob. Terapevtski učinki, dokazani v študijah, variirajo, fokus študij pa postaja vpliv prehranskih dopolnil iz medicinskih gob na zdravljenje rakavih obolenj in na krepitev imunskega sistema.

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

V BOJ PROTI STARANJU Z GANODERMO LUCIDUM

Zdravilno gobo Ganodermo lucidum v tradicionalni vzhodnjaški medicini z dobrim razlogom imenujejo »goba nesmrtnosti«. S svojim delovanjem lahko ugodno vpliva na zaviranje procesov staranja in bolezni povezanih z njimi. Z njenim uživanjem si zagotovimo boljšo obrambno sposobnost telesa pri vsakodnevnih bojih s prostimi radikali.

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Zaviranje staranja in anti age efekt Cordiceps militarisa

Cordyceps militaris, ki ga imenujejo tudi » eliksir za dolgo življenje« v Tiberu in na Kitajskem ter se v tradicionalni kitajski medicini uporablja že tisočletja, s svojimi antioksidativnimi lastnostmi deluje v boju proti staranju in zaščiti…

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Z MEDICINSKIMI GOBAMI V BOJ PROTI ALERGIJAM

Pomlad je čas, ko se narava prebuja, a žal se hkrati z njo prebujajo tudi alergije, še posebej seneni nahod. Simptomi se kažejo kot smrkanje, kihanje, voden izcedek iz nosu, zamašen nos. A dobra novica je, da se proti simptomom alergij lahko učinkovito borimo z medicinskimi gobami, ki jih nadete v izdelku Organic Reishi Mix Alergo, slovenskega proizvajalca in distributerja InLife. Medicinske gobe preprečujejo in odpravljajo simptome alergij, krepijo imunski sistem, delujejo proti bakterijam in parazitom, zdravijo atopični dermatitis, lajšajo simptome astme, ter izboljšujejo jetrno in ledvično funkcijo.

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

ZDRAVILNA GOBA REISHI OZ. GANODERMA LUCIDUM: balzam za vaš imunski sistem

Reishi goba oz. Ganoderma lucidum je že tisočletja v kitajski tradicionalni medicini znana kot goba nesmrtnosti in nekoč je bila zaradi svoje redkosti rezervirana samo za cesarja in njegove bližnje. Danes je ta izjemna goba zaradi tehnološkega napredka primerna tudi za gojenje in je na voljo tudi v obliki prehranskih dopolnil v kapsulah ali prahu. Glavne koristi Reishi gobe so krepitev imunskega sistema in delovanje proti raku, vsebujejo pa učinkovine triterpene, polisaharide, vitamine in nekatere minerale. Triterpeni zavirajo pojavnost alergij in znižajo krvni tlak, polisaharidi pa podpirajo delovanje imunskega sistema in zavirajo razvoj rakavih celic.

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Medicinske gobe: od zgodovinskih pripravkov do sodobne znanosti

Medicinske gobe so se v preteklosti uporabljale kot prvotna zdravila predvsem v Aziji, v zadnjih nekaj letih pa se je v Evropi in Združenih državah Amerike znatno razširila uporaba izvlečkov medicinskih gob, predvsem v obliki prehranskih dopolnil.

Preberi vse
19. 03. 2024 napisal/aMartina In-life

Vas zanima, kako lahko medicinske gobe preprečijo gripo?

Medicinske gobe, predvsem Ganoderma oz. Reishi goba in Cordiceps imajo močno delovanje proti virusom in so učinkovite tako pri zdravljenju gripe kot pri zdravljenju obolenj z herpes virusom.

Preberi vse

9 Item(s)

Loading...