Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!BIO REISHI MIX WOMAN  (KAPSULE, 160 KOM)

BIO REISHI MIX WOMAN (KAPSULE, 160 KOM)

MEŠANICA ZDRAVILNIH GOB ZA PODPORO ŽENSKAM V ZRELIH LETIH

33,90 €

Uživanje medicinskih gob Bio Reishi Mix Woman 50+ priporočamo ob prehodu v zrela leta. Mešanica:

  • pomaga pri ohranitvi vitalnosti,
  • pomaga pri prehodu v zrela leta,
  • krepi imunski sistem.

ZAKAJ IZBRATI MEDICINSKE GOBE INLIFE CREATIONS?

Naša prehranska dopolnila iz medicinskih gob Inlife Creations so 100% slovenskega izvora in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se z ekološkim certifikatom in certifikatom, da niso testirani na živalih in ne vsebujejo glutena.

 

Preberi več

Prehransko dopolnilo Bio Reishi Mix Woman 50+ je mešanica edinstvenih medicinskih gob, ki s širokim spektrom delovanja pomaga pri lajšanju simptomov ob prehodu v zrela leta. Ob enem krepi imunski sistem in pomaga pri ohranitvi vitalnosti. Medicinske gobe v prehranskem dopolnilu so pridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom.

Prehransko dopolnilo Bio Reishi Mix Woman 50+ sestavlja visoko kakovostna mešanica zdravilnih gob: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.0900 kg

Pakiranje: 160 kapsul – Kapsula vsebuje 0,5 mg mešanice medicinskih gob.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 6 kapsul na dan.
  • Preventivna uporaba: 3 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Cordiceps (glavatec), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar), Agaricus blazei (blazejev kukmak), Lentinula Edodes (šitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).
Loading...