Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!BIO REISHI MIX ALERGO (PRAH, 150 G)

BIO REISHI MIX ALERGO (PRAH, 150 G)

ZA LAJŠANJE RAZLIČNIH ALERGIJ

30,90 €

Uživanje medicinskih gob Organic Reishi Mix Alergo priporočamo v času alergij in povečanja alergenov v zraku. Mešanica:

  • ščitijo pred nastankom alergij,
  • odpravljajo simptome alergij,
  • krepi imunski sistem in telesne funkcije,
  • uničujejo bakterije in parazite.

ZAKAJ IZBRATI MEDICINSKE GOBE INLIFE CREATIONS?

Naša prehranska dopolnila iz medicinskih gob Inlife Creations so 100% slovenskega izvora in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se z ekološkim certifikatom in certifikatom, da niso testirani na živalih in ne vsebujejo glutena.

V času alergij se vam tako ne bo potrebno več zadrževati med štirimi stenami ali posegati po raznih kemičnih pripravkih, saj boste lahko namesto tega ubrali naravno rešitev v obliki prehranskega dopolnila – mešanice zdravilnih gob Organic Reishi Mix Alergo.

 

Preberi več

Na zalogi

 

Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Organic Reishi Mix Alergo to naše glavno vodilo. Gobe v mešanici Organic Reishi Mix Alergo so tako izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Mix Alergo je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa pa ima tudi veganski certifikat s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks.

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti. Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge. Omenjeni zdravilni učinki so postali po svetu tako zelo znani, da se v zadnjem času medicinske gobe vse pogosteje najdejo tudi v evropskih in ameriških omaricah z zdravili, o tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

DOKAZANA UČINKOVITOST ZDRAVILNE MEŠANICE ORGANIC REISHI MIX ALERGO

Medicinske gobe, ki jih vsebuje mešanica Organic Reishi Mix Alergo vključuje: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka) za katere je bilo v kliničnih študijah dokazano, da so učinkovite ne glede na to, ali so bile zaužite preden se je alergija sploh pojavila ali pa takrat, ko je ta že bila prisotna, saj je mešanica gob v vsakem primeru preprečila ali zmanjšala pojav alergičnih reakcij.

Omenjene trditve je dokazala tudi študija dr. Martina Powella, ki je raziskoval učinke gobe Ganodermae lucidum (Reishi) in od histamina odvisne alergije, ter pri tem ugotovil, da ima omenjena goba ne le ugoden vpliv na dolgoročno lajšanje simptomov alergij, temveč tudi na bolezni kot je astma.

 

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.3000 kg

Pakiranje: 120 g prahu

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 1 žlički na dan.
  • Preventivna uporaba: 2 žlički na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Prah zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).
Loading...