Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!YANUMI BIO CORDYCEPS (PRAH, 120 G)

YANUMI BIO CORDYCEPS (PRAH, 120 G)

ZA VEČ ENERGIJE IN PROTI STARANJU

27,90 €
  • 100% slovenski proizvod,
  • povečuje prenos kisika v celice (do 30%) in s tem povečuje fizično in psihično vzdržljivost,
  • zavira procese staranja in izniči učinke stresa,
  • za aktivne ljudi, za športnike ali tiste, ki so kronično utrujeni.
ZAKAJ IZBRATI CORDYCEPS GOBO ZNAMKE INLIFE CREATIONS?
  • ker je plod slovenskih znanstvenikov, gojena v Sloveniji, v čistem podeželskem okolju po smernicah ekološke pridelave,
  • vsebuje 150% več aktivne učinkovine Cordycepin kot druge gojene gobe Cordyceps, še posebej dobro učinkuje zaradi visoke vsebnosti polisaharidov (tega je kar 10,9 % – 109 mg/g),
  • ima eko in veganski certifikat ter ne vsebuje glutena.

Preberi več

Na zalogi

Cordyceps je gliva, ki raste v naravi na izredno visokih predelih gora v Tibetu. Že tisočletja jo uporabljajo v tradicionalni medicini na daljnega vzhoda, kjer zaradi svoje neverjetne moči dosega ceno do 50.000€/kg!

Medicinska goba Cordyceps je znana predvsem po svoji sposobnosti, da do 30% poveča prenos kisika v celice in se bori proti prostim radikalom, infekcijam in vnetjem, že tisočletja pa jo uporabljajo za lajšanje simptomov dihalnih obolenj, prehladov, kašlja, jetrnih in drugih obolenj! Cordyceps je prava super hrana, saj se uspešno bori proti staranju organizma in proti negativnim učinkom stresa, pomaga pri zdravju telesa in povečuje nivo energije.

Cordyceps vsebuje širok nabor učinkovin, med katerimi so najpomembnejši cordycepin, polisaharidi, glikoproteini in peptidi, katerim znanstveniki pripisujejo širok spekter delovanja.

Prehransko dopolnilo iz medicinske gobe Cordiceps, pridelane po smernicah ekološke pridelave, ne vsebujejo plesni, pesticidov ali težkih kovin. Izdelek je v celoti (surovina, embalaža, oblikovanje) proizveden v Sloveniji in se ponaša z veganskim in eko certifikatom.

Uporaba medicinske gobe Cordyceps je varna, pri občutljivih posameznikih se lahko občasno pojavijo blage prebavne težave ali kožne reakcije, ki pa običajno izginejo že po nekaj dnevih uživanja.

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1500 kg

Pakiranje: 120 g prahu Cordyceps gobe.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevma doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 2 žlički na dan.
  • Preventivna uporaba: 1 žličke na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Prah zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Coryceps goba
Loading...