Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!BIO HERICIUM (PRAH, 150 G)

BIO HERICIUM (PRAH, 150 G)

ZA ZDRAVJE ŽIVCEV IN ŽIVČEVJA

27,90 €

Uživanje medicinskih gob Organic Hericium priporočamo, ker je legendarna goba za krepitev in zdravje živcev. Mešanica:

  • izboljšuje spomin,
  • poveča delovanje možganov,
  • zaščiti živčni sistem,
  • deluje proti Alzheimerjevei bolezni in demenci,
  • pomaga pri okrevanju po poškodbah živcev.

ZAKAJ IZBRATI MEDICINSKE GOBE INLIFE CREATIONS?

 Naša prehranska dopolnila iz medicinskih gob Inlife Creations so 100% slovenskega izvora in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se z ekološkim certifikatom in certifikatom, da niso testirani na živalih in ne vsebujejo glutena.

 

 

Preberi več

Na zalogi

Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Organic Hericium to naše glavno vodilo. Hericium oz. resasti bradovecje o tako izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponaša pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Organic Hericium je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa pa ima tudi veganski certifikat s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks. Organic Hericium je prehransko dopolnilo iz medicinske gobe resasti bradovec (Hericium Erinaceus).

Starodavna skrivnost iz legendarnega resastega bradovca (Hericium Erianceus) s širokim spektrom delovanja na živčni sistem se imenuje tudi naravna hrana za živce!

Uporablja se predvsem za boljši spomin, povečano delovanje možganov, zaščito živčnega sistema, proti Alzheimerjevei bolezni in demenci, za okrevanje po poškodbah živcev.

Uporaba resastega bradovca (Hericium Erinaceus) je varna, pri občutljivih posameznikih se lahko občasno pojavijo blage prebavne težave ali kožne reakcije, ki pa običajno izginejo že po nekaj dnevih uživanja.

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1200 kg

Pakiranje: 120 g prahu.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 1 žlički na dan.
  • Preventivna uporaba: 2 žličke na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Prah zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Resasti bradovec (Hericium Erinaceus)

Loading...