Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!YANUMI BIO REISHI MIX ACTIVE (PRAH)

YANUMI BIO REISHI MIX ACTIVE (PRAH)

VEČ ENERGIJE ZA IZBOLJŠANJE STAMINE V ŠPORTU, ŠTUDIJU IN IZVAJANJU VSAKDANJ.

30,90 €
  • obnavljajo in vračajo energijo,
  • pomagajo pri mentalnih in fizičnih naporih,
  • uravnovesijo telesne funkcije,
  • krepijo imunski sistem.

ZAKAJ IZBRATI GOBE ORGANIC MIX REISHI ACTIVE?

Uživanje medicinskih gob Reishi Mix Active priporočamo v spomladanskem času za odpravljanje simptomov spomladanske utrujenosti (v kombinaciji z Organic Reishi Mix Detox za čiščenje telesa), v času večji mentalnih ali fizičnih naporov, za premagovanje vsakodnevne utrujenosti in za okrevanje po različnih obolenjih.

Preberi več

Na zalogi

Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Reishi Mix Active to naše glavno vodilo. Gobe v mešanici Reishi Mix Active so tako izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Reishi Mix Active je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa ima tudi veganski certifikat, s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks.

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti. Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge. Omenjeni zdravilni učinki so postali po svetu tako zelo znani, da se v zadnjem času medicinske gobe vse pogosteje najdejo tudi v evropskih in ameriških omaricah z zdravili, o tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina, pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

Medicinske gobe, ki jih vsebuje mešanica Reishi Mix Active vključuje Cordyceps, Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka), za katere je bilo v kliničnih študijah dokazano, da obnavljajo in vračajo energijo,  pomagajo pri mentalnih in fizičnih naporih, uravnovesijo telesne funkcije in krepijo imunski sistem.

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1500 kg

Pakiranje: 120 g prahu celotne gobe.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočena dnevna doza

1 žlička prahu enkrat do dvakrat na dan

Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).
Loading...