Bodite obveščeni

 BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAROČILU NAD 60 EUR!



YANUMI ORGANIC REISHI MIX DETOX (KAPSULE, 160 KOM)

YANUMI ORGANIC REISHI MIX DETOX (KAPSULE, 160 KOM)

ZA RAZSTRUPLJANJE ORGANIZMA IN ČISTOST JETER

33,90 €

Uživanje medicinskih gob Organic Reishi Mix Detox priporočamo v spomladanskem času in v času po težjih obolenjih. Mešanica: 

  • razstruplja organizem,
  • čisti jetra in izboljšuje jetrno funkcijo,
  • v prebavilih deluje kot »metla« in jih čisti,
  • nase veže strupe v prebavilih,
  • izboljšujejo jetrne in ledvične funkcije.

 

ZAKAJ IZBRATI MEDICINSKE GOBE INLIFE CREATIONS?

Naša prehranska dopolnila iz medicinskih gob Inlife Creations so 100% slovenskega izvorain plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se z ekološkim certifikatom in certifikatom, da niso testirani na živalih in ne vsebujejo glutena.

Preberi več

Na zalogi

Pri učinkovanju medicinskih gob in izbiri prehranskega dopolnila z njihovo vsebnostjo imata pomembno vlogo kakovost surovin in njihova sestava, zato je bilo tekom ustvarjanja izdelka Reishi Mix Detox to naše glavno vodilo. Gobe v mešanici Reishi Mix Detox so tako izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponašajo pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Reishi Mix Detox je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa ima tudi veganski certifikat, s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks.

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti. Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge. Omenjeni zdravilni učinki so postali po svetu tako zelo znani, da se v zadnjem času medicinske gobe vse pogosteje najdejo tudi v evropskih in ameriških omaricah z zdravili, o tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina, pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

Medicinske gobe, ki jih vsebuje mešanica Reishi Mix Detox vključuje Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka), za katere je bilo v kliničnih študijah dokazano, da so učinkovite pri razstrupljanju organizma, pomagajo pri čiščenju jeter in krepijo ledvično in jetrno funkcijo.

Certifikati: vegan, ekološki, brez glutena

Teža: 0.1500 kg

Pakiranje: 160 kapsul – Kapsula vsebuje 0,5 mg mešanice medicinskih gob.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena otrokom, mlajšim od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrin, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorjev. Hranite pri temperaturi do 25 ° C. Priporočene dnevne količine ali odmerka ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Hraniti izven dosega otrok.

Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 6 kapsul na dan.
  • Preventivna uporaba: 3 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Loading...